چغندر ؛ چرا و چگونه بخوریم؟
12 مهر 1402 توسط ط.جمالی
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖 چغندر ؛ چرا و چگونه بخوریم؟
🔸چغندر ریشهی شیرین قرمز رنگ سرشار از فیبر است که مصرف پخته شده آن همراه آب حاصل از پختنش، به حرکت سریعتر مواد در روده و سمزدایی از بدن منجر میشود.
🔹تحقیقات اخیر هم این اثر سمزدایی چغندر را ثابت کردهاند.
⚠️ولی زیاده روی در مصرف آن، دردسرساز است و میتواند روند تشکیل سنگ کلیه را تسریع کند، پس تعادل در مصرف بهترین انتخاب است.
🔹فیبر زیاد از این ریشهی دوستداشتنی ملین خوبی فراهم کرده و بلد است موجب کاهش چربی خون و تنظیم فشار خون نیز بشود.
🔸در التهاب مجاری ادراری نیز میل نمودن آب چغندر و چغندر پخته بسیار توصیه میشود.
✅در این روزهای سرد و پر ویروس این ریشهی زمستانی پر خاصیت را فراموش نکنید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایران)
🍂
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃