اصول آشپزی صحیح: تناسب غذا با شرایط مزاجی و محیطی
29 مرداد 1402 توسط ط.جمالی
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
اصول آشپزی صحیح: تناسب غذا با شرایط مزاجی و محیطی
نکته دیگر که قبلا هم مکرر گفته شده، شناخت و رعایت مزاج و تناسب غذا با مزاج و شرایط محیطی و فصل در مورد هر شخصی است. مثلا، گرم مزاجان در مصرف خوردنی ها و نوشیدنی های با مزاج گرم (تندی، خیلی شیرین، شور و …) زیاده روی نکنند و تا حدی از خنکی جات مصرف نمایند و سرد مزاجان، برعکس، مراقب غذاهای سرد (ترش و آبکی و بی مزه و …) باشند و به نسبت، گرمی جات را در دستور غذای خود قرار دهند.
کسانی که بدن رطوبتی (درشت با استعداد چاقی) دارند، باید غذاهای نسبتا خشک تری (مثلا کباب یا تفت دادنی ها به جای بخارپز و پخته) استفاده کنند و در مقابل، کسانی که مزاج خشکی (لاغر اندام و نسبتا ظریف) دارند بهتر است از مواد رطوبتی (شامل غذاهای آبپز و بخارپز) بیشتر بهره ببرند.
♦️
🍂
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃