نارگیل و سه خاصیت مهم
13 آذر 1402 توسط ط.جمالی
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖نارگیل و سه خاصیت مهم
نارگیل از میوههایی است که در پاییز برداشته میشه و مزاج گرم و خشکی داره.
امروزه از آب نارگیل، گوشت سفید نارگیل و روغن نارگیل استفاده میشه.
نارگیل سه خاصیت داره که در بین بقیه میوهها کمیاب است.
1️⃣ از نادر میوههای است که حرارت غریزی (انرژی حیات) رو تقویت میکنه
2️⃣از نظر طب ایرانی خونساز هست و در مطالعات هم به دلیل آهن و مس فراوانی که داره نقش مؤثری در خونسازی و ساخت گلبولهای قرمز داره
3️⃣ در بهبود بعضی مشکلات استخوانی مفیده و در مطالعات هم به دلیل منگنز فراوانی که داره نقش مهمی در سلامت استخوان داره.
⚠️ولی دقت کنیم که نارگیل دیر هضم هست، بنابراین باید کامل جویده بشه و بهتره پودر تازه نارگیل رو با کمی شکر یا نبات میل کنیم.
🖋 دکتر پانته آ شیرویه (متخصص طب سنتی
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂