نارگیل و سه خاصیت مهم
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
نارگیل و سه خاصیت مهم
🔹نارگیل از میوههایی است که در پاییز برداشته میشه و مزاج گرم و خشکی داره.
🔸امروزه از آب نارگیل، گوشت سفید نارگیل و روغن نارگیل استفاده میشه.
❇️نارگیل سه خاصیت داره که در بین بقیه میوهها کمیاب است.
1️⃣ از نادر میوههای است که حرارت غریزی (انرژی حیات) رو تقویت میکنه
2️⃣از نظر طب ایرانی خونساز هست و در مطالعات هم به دلیل آهن و مس فراوانی که داره نقش مؤثری در خونسازی و ساخت گلبولهای قرمز داره
3️⃣ در بهبود بعضی مشکلات استخوانی مفیده و در مطالعات هم به دلیل منگنز فراوانی که داره نقش مهمی در سلامت استخوان داره.
⚠️ولی دقت کنیم که نارگیل دیر هضم هست، بنابراین باید کامل جویده بشه و بهتره پودر تازه نارگیل رو با کمی شکر یا نبات میل کنیم.
🖋 دکتر پانته آ شیرویه (متخصص طب سنتی ایرانی)
♦️
🍂
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃