قوانین طلائی خوردن و آشامیدن در فصل پاییز
01 آبان 1402 توسط ط.جمالی
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖قوانین طلائی خوردن و آشامیدن در فصل پاییز
در فصل پاییز باید تا جایی که ممکن است، تری بدن را افزایش دهیم.
از رفتارهایی که موجب خشک تر و سردتر شدن بدن می شوند پرهیز نماییم.
توصیه میشود در این فصل ،
با دقت و وسواس بیشتری از غذاهایی چون 👇 مصرف شود و عملا پرهیز شود!
❌غذاهای مانده ، گوشت گاو و گوساله ، کنسروها و کمپوت ها ، سوسیس و کالباس و فست فودها ، ادویه های تند و تیز ، ترشی ها ، سرخ کردنی ها ، بادمجان ، عدس ، قارچ ،پنیرشور ، ماست و دوغ ترش ، کشک ، کلم و گل کلم ، رب و سس ها ، غذاهای مانده و گوشت نمک سود ، چای پررنگ ، یخ ، شوری ها ،چیپس و پفک و امثال آنها و …
🖊دکتر مژگان تن ساز (متخصص طب سنتی ایران
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂