از علل ترش کردن معده...
13 بهمن 1402 توسط ط.جمالی
✅از علل ترش کردن معده..
✍مصرف غذاهای بد هضم و ثقیل می باشد مانند گوجه خیار نخود گوشت گاو و… بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح می کند
لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن،موجب ترش شدن غذا و مواد در معده می شودعموما در معده های ضعیف بیشتر اتفاق می افتدپس باید معده را تقویت کرد..بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید
🔺یک روش ساده برای تقویت معده
جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست.
یا زیره ، آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حب هایی به اندازه ی نخود در آورید و بعد از غذا 3 عدد آن را میل کنید و روی معده را با غذا با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید.
✅